Urine Off Cat 500ml

http://petcare.ro/produs/urine-off-cat-500ml

Descriere produs

 
Urine Off® este produsul No.1 in SUA pentru indepartarea petelor si mirosurior de urina de pisica.
 
Este un produs ce nu doar mascheaza, ci prin compozitia sa bioenzimatica (enzime si bacterii ce descompun toate componentele urinei, in special acidul uric) elimina in totalitate si definitiv depozitele de urina. Urine Off® nu are in compozitie substante chimice daunatoare pentru om, animale si mediul inconjurator.
 
Urina are 3 componente majore: urea, urocromul si acidul uric. Acidul uric contine cristale de sare insolubile, ceea ce reprezinta cea mai mare provocare in eliminarea urinei din tesaturi sau de pe diverse suporturi. Primele 2 componente pot fi eliminate cu ajutorul agentilor de curatare clasici, insa acidul uric fiind extrem de insolubil, ramane bine legat de suprafete. Dupa o curatare initiala cu agenti clasici problema pare rezolvata. Insa doar aparent, deoarece orice tip de umezeala va reactiva cristalele de acid uric, iar mirosul va reapare, mai puternic ca niciodata. Din acest motiv Urine Off® reprezinta singura solutie viabila si definitiva in eliminarea depozitelor de urina.
 
Produsul contine substante ce blocheaza feromonii, astfel pisica nu va simti nevoia sa urineze neincetat in acelasi loc (comportament de teritorialitate).
 
Mod de utilizare:
 
1. NICIODATA nu folositi alte produse de curatare concomitent cu Urine Off® - acest lucru ii va reduce eficacitatea. Folositi Urine Off® ca prima solutie. Daca ati folosit anterior alte chimicale, indepartati urmele acestora prin clatire cu apa, lasati sa se usuce complet apoi aplicat Urine Off®.
2. Verificati intotdeauna rezistenta la decolorare al materialului pe o zona putin vizibila! Urine Off® prezinta siguranta pentru materialele rezistente la apa, insa este mai sigur sa verificati in prealabil.
3. Imbibati bine pata si zonele adiacente cu Urine Off®. Solutia trebuie sa patrunda in toate straturile contaminate ale materialului. Cu cat suprafata este mai absorbanta cu atat mai mult Urine Off® va fi necesar de utilizat.
4. In cazul mirosurilor si petelor deosebit de rezistente, respectiv in cazul depozitelor foarte vechi si mari, imbibati bine zona cu Urine Off®, acoperiti zona cu o folie de plastic pentru 24 de ore pentru o umectare de lunga durata. Retineti ca dupa utilizare mirosul de urina se poate amplifica. Acest lucru este perfect normal in cazul depozitelor vechi si consistente si indica facptul ca zona contaminata cu urina este in sub tratament.
5. Repetati daca este necesar.
6. Lasati suprafetele sa se usuce in mod natural, in contact cu aerul . Puteti eventual clati cu apa curata eventualele reziduuri.
7. Nu pulverizati pe oameni sau animale. Urine Off® este un produs sigur pentru mediul inconjurator, dar nu este conceput pentru uzul topic!
 
Prezentare:  flacon de 500ml cu pulverizator
 
 
Informatii complete pe: ScoatePeteleDeUrina.info