Urine Finder

http://petcare.ro/produs/urine-finder

Descriere produs


Lanterna LED Urine Finder™ foloseste lumina UV pentru a identifica petele si depozitele de lumina. Urina are o culoare fluorescenta galbuie in contact cu lumina UV. Urine Finder™ foloseste o lumina UV cu o lungime de unda specifica de 375nm, lungime de unda care da fluorescenta cea mai intensa urinei.

Mod de utilizare:
Pentru un efect maxim folositi Urine Finder™ in incaperi cat mai intunecate. Puteti identifica depozitele de urina de pe orice suprafata: podea, perete, covor, mobilier, textile etc. Veti recunoaste depozitul de urina prin culoarea galben fluorescent al acesteia. Notati ca si alte substante au o anumita fluorescenta in contact cu lumina UV: sapunuri, detergenti, scamele, puful s.a.m.d., insa acestea au o fluorescenta alb-albastruie.

In momentul in care ati identificat o pata de urina, marcati zona cu un material inofensiv (de ex. cu o bucata de hartie adeziva). Tratai intotdeauna depozitele de urina cu Urine Off®.

ATENTIE: expunerile prelungite la lumina UV pot dauna ochilor. In caz de utilizare intensiva folositi ochelari protectori!

Lanterna functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse in pachet)

Prezentare:  1 buc lanterna cu LED.

Informatii complete pe: ScoatePeteleDeUrina.info