PLAQUEOFF - pudra ingrijirea dintilor

http://ehrana.ro/suplimente-vitamine-caini/1463-plaqueoff-pudra-ingrijirea-dintilor.html

PLAQUEOFF - pudra ingrijirea dintilor. Supliment nutritiv destinat preventiei si tratarii placii bacteriene si a tartrului la caini si pisici.PLAQUEOFF
pudra ingrijirea dintilor
Supliment nutritiv destinat preventiei si tratarii placii bacteriene si a tartrului la caini si pisici.
Rezultate notabile dupa 2-8 saptamani!
Produs patentat si testat clinic ce previne aparitia tartrului, a placii dentare si impiedica dezvoltarea bacteriilor la nivel bucal.
PlaqueOFF este disponibil in flacon de plastic ce contine 30 g granule.
Ambalaj prevazut cu lingurita de dozare.
PlaqueOff Animal reprezinta un produs 100% natural, nu contine coloranti artificiali, conservanti, gluten sau zahar. Poate fi utilizat atat pentru caini cat si pentru pisici. 
Componenta principala este un tip special de alga marina (alga D1070) care are efecte deosebit de benefice asupra sanatatii cavitatii orale. Produsul se prezinta in forma granulata usor de administrat in hrana. Este o sursa naturala de iod si contine vitamine si minerale importante pentru sanatatea organismului. 
Spre deosebire de majoritatea produselor de ingrijire orala care se aplica pe dinti, Plaque Offactioneaza sistematic si se prezinta sub forma de pudra ce se presara peste hrana animalului.  In acest mod, substantele active ajung imediat in sange datorita salivei si a procesului de digestive. Prezenta acestor substante in sange afecteaza abilitatea placii dentare de a adera pe orice suprafata din gura, iar tartrul déjà existent va deveni poros si usor de curatat la periaj sau chiar clatire.
Dozare PlaqueOff:
Pisici si caini sub 10 kg gv- ½ sau 1 doza pe zi( timp de 6-9 luni)
Caini 10-25 kg gv- 1 sau 2 doze pe zi (timp de 3-6 luni)
Caini peste 25 kg- 2 sau 3 masuri ( timp de 1-3 luni)
Conditii de depozitare:
A se depozita in loc ferit de umezeala, fara expunere directa la soare ,  la temperatura camerei.
Atentie! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor.
Va rugam sa contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire.
Un produs VetExpert:sau ceva similar aici
http://www.altpetvet.net/images/products/detail/plaqueoff-800x800.jpg