De ce sa ne hranim pisicile si cainii cu mancare pregatita in casa

http://www.pet-grub.com/part1/how_to_make_your_own_ground_egg_shell_supplement

Traducerea Google:

De ce hrană naturală de casă Pet Food

Dacă faci ceea ce ai făcut întotdeauna, veți obține ceea ce ai mereu - Dov Baron

Pet Food casă sau orice tip de mancare va hraniti cainele sau pisica ar trebui sa fie nimic mai mult decât o simulare a ceea ce le-ar lua în sălbăticie. Ce un concept, nu-i asa? Și nu, hrana uscata nu este natural.
Acum știu ce te gândești ...
Ce spui, dar câinii și pisicile nu mai sunt sălbatice, ele sunt domesticite.
Acest lucru este adevărat, dar domesticirea nu a schimbat constituția lor.
Deci să ne uităm cu adevărat la cât de asemănătoare animalele noastre domestice sunt de verii lor sălbatice. Să devenim conștienți de aceste asemănări - că dacă teoria că domesticirea sa schimbat animalele noastre de companie este adevărat - atunci de ce, de ce sunt animalele noastre de companie atât de similare încă la rudele lor sălbatice - și de ce nu se prezintă încă trăsăturile fizice și psihologice similare cu verii lor sălbatice ?
Dog Whisperer , Cesar Millan, a ilustrat în mod clar modul în care câinii noștri domestice astăzi încă mai au aceeași mentalitate pachet ca verii lor sălbatice.
Acum, aici e locul unde distractia incepe cu adevarat!

In Raw

iepuri au incisivi care păstrează în continuă creștere pentru roadere pe produsele alimentareSchimbari evolutive pot nevoie de mii de ani și, deși animalele noastre de companie au fost domesticite pentru un timp acum, Pet Food comerciale și diete foarte nenaturale sunt relativ noi.
Chiar dacă unul se întoarce 50 sau 100 de ani, s-ar vedea că mulți câini au fost cel putin resturi de la masă hrănite, carne crudă, etc, și, în unele cazuri, pisica (sau câine) ar vâna pentru hrană suplimentară. Desigur, multe pisici (și unii câini) încă Hunt (sau cel puțin să încercați).
Câini și pisici mai intra in caldura modul strămoșii lor au făcut. Caninii lor sunt încă mai mari decât incisivii lor. Caninii mari sunt folosite pentru extragerea de carne din prada, perforarea arterele din gât, sufocant pradă și bine, să-l omoare literalmente prada. Pe de altă parte, avem un iepure cărui incisivi păstra în continuă creștere pentru roadere pe produsele alimentare. Ce nu-i asa o diferenta?
Leii sunt cunoscute de a avea purrfectly alb (nu murdar) 50 colti milimetruLeii sunt cunoscute de a avea purrfectly alb (nu murdar) 50 colti milimetri, un Leopard sunt aproximativ 32 de milimetri si o de ghepard sunt de aproximativ 25 de milimetri. Potrivit lui Jack Hanna , gazdă a show TV Adventures animale , extrem de rare, dar incredibil de frumos leopard innorat din Asia are cele mai mari colții de la peste 50 de milimetri (2 inci). Asta e ridicol de mare atunci când te gândești la asta (Vai).
Sentimentul animalul nostru de mirosul este încă 1000 de ori mai puternic decat un om, chiar dacă cele mai multe câine și pisici nu mai vâneze pentru alimentare pe baza de simtul mirosului. De fapt, cainii se nasc cu nasul lor deschis, ochii lor deschis în aproximativ o săptămână sau cam asa ceva, urmat de urechile lor. Într-adevăr, chiar și astăzi, simtul mirosului este un instrument valoros pentru animalele noastre de companie și nu sa diminuat, chiar dacă acestea au fost domesticite.
Știm cu toții câinii sunt utilizate pentru găsirea de narcotice din cauza simtul dornici de miros și, dacă te duci departe pentru câteva luni și apoi să se întoarcă acasă, primul lucru pe care animalele de companie va face este să te miros. Dvs. mirosul corpului este ca identificarea aroma!
Mușchii gâtul unui câine sunt încă puternice musculare lor pentru extragerea și ruperea carnea de pe prada lor.
Maxilarului câine încă se duce în sus și în jos, mai degrabă decât o parte în alta. Plus maxilarul unui caine poate deschide foarte larg, astfel încât acestea mânca și înghiți bucăți mari de carne, sau ar trebui să am văzut inspir și bucăți gură de carne. Acest lucru duce la punctul următor.
Cainele sau pisica va mânca în continuare ca aliment de mult cât de repede se poate, deoarece in salbaticie nu știu dacă o rudă sau un concurent mai sus pe lanțul va veni de-a lungul și spune-le să dispară. Ca rezultat, un caine sau o pisica poate fi totuși, să zicem, extrem de protectoare de hrana lor.
Stomacul de prietenii noștri carnivore este încă aproximativ 65% din sistemul lor digestiv în timp ce tractul lor intestinal este de aproximativ 35%. Acest lucru este în contrast cu un erbivor, cum ar fi o capră, vacă sau cal căror stomac este de aproximativ 15% din sistemul lor digestiv timp tractul intestinal lor este de aproximativ 85%. Acesta este motivul pentru care un ierbivor este în mod constant pășunat. Erbivor mănâncă cantități mici, care trec rapid prin stomac mic. Vegetația intră apoi în tractul intestinal al ierbivorelor în care se petrece destul de un pic de timp, fiind defalcate, deoarece, crezi sau nu, dar vegetația se digera mai greu decât carnea. Pe de altă parte laba carnivor, cu stomacul lor foarte mare, va mânca o masă masiv imens apoi stai pe spate și relaxa în timp ce produsele alimentare este în curs de digerat. După ce carnea ajunge tractul intestinal al carnivor se trece prin corpul foarte rapid înainte de orice putrefacție se poate întâmpla. Dacă un erbivor au fost să mănânce carne, apoi carnea s-ar fi blocat în tractul intestinal lor prea mult timp ceea ce duce la carnea începe să putrezească. În schimb, în ​​cazul în care un carnivor ar mânca vegetație întreg, atunci vegetația ar trece pur și simplu, chiar prin corp fără a fi defalcate pentru că nu numai că nu carnivor au tipul corect de dinți pentru a se pisa vegetație în jos, dar tractul intestinal este doar prea scurt pentru a digera alimentele. Fascinant. Într-adevăr, atunci când te gândești la asta, Mama Natura a creat fiecare animal să funcționeze perfect pentru produsele alimentare care este cel mai bine pentru ei.
maxilarul unui cal se mută lateral pentru maxim mestecat și măcinareSistemul digestiv al unui caine sau o pisica este încă aproximativ la fel ca și verii lor sălbatice și un câine sau maxilarul pisicii încă merge doar în sus și în jos pentru puterea maximă extragerea spre deosebire de falca un cal care se mișcă într-o parte pentru un maxim de mestecat și măcinare.
Pisicile au încă tendința de a mesteca cu molarii lor. Molari pisicii au fost concepute pentru a reduce prin carne, tendoanele, ligamentele și mai mult!
Acest obicei felina de mestecat cu molari este cel mai ușor de observat dacă vă hrăni o bucată de carne de pisica ta. Data viitoare când vezi un leu sau orice felină pe televizor mănâncă prada, ceas de acest obicei. Câini, și ceea ce pot să spun decât deschid gura și să treacă gingiile, uite stomac, aici este vorba. Cainii înghiți întreg, după extragerea de pe o bucată de carne.
Multe pisici merge la fel ca și vărul lor îndepărtat, leopard. Leopard care vânează mai ales pe Stealth cunoscut pentru a fi capabil de a plasa piciorul înapoi în exact picior de imprimare picior din fata pentru a minimiza zgomotul.
Pisicile sunt, de asemenea, cunoscute pentru a juca cu alimentele pe care le prinde. Acest comportament similar este, de asemenea, frecvente in randul ocelot evaziv al Amazon.
Ca și puma, care vânează pe stealth și care a fost cunoscut pentru a sari de 30 de metri, pisicile au încă capacitate incredibila de sărituri din cauza picioarele din spate puternice. În plus, cele mai multe pisici încă nu le place apa prea mult, deși există câteva excepții de la această regulă, inclusiv minunat Jaguar. Jaguar, al cărui nume este un cuvânt nativ pentru cel care ataca, dar odată , a fost cunoscut de a lua o baie acum și apoi.
Chiar dacă câini și pisici nu mai este nevoie pentru a vâna, mulți câini și pisici au încă părul negru în jurul ochilor lor, în cazul în care acestea au fost inițial un vânător zi. Părul negru este modul Mamei Natura de a elimina efectul de orbire. În cazul în care câinele sau pisica a fost inițial creat pentru a vana pe timp de noapte, parul din jurul ochilor va fi o culoare deschisa pentru a atrage cea mai mare cantitate de lumină de vedere seara de exceptie. Uita-te pentru această caracteristică! Veți vedea pe un leu sau orice alt carnivor, inclusiv animalele de companie!
La paginile 21 la 23 de dr. Kirk Terapie veterinar de curent pentru animale mici - Volum X , el practic observă că pisicile (și câini) preferă în continuare alimente lor servit cald la aproximativ 78 la 103 de grade Fahrenheit (25.6 - 39.4 grade Celsius, care este temperatură aproximativă de pradă proaspete). Alte caracteristici ale obiceiurilor lor alimentare includ preferința lor pentru mese rare care au o apa de mare, proteine, și grăsimi. Pisica sau câinele este încă spune să se bazeze foarte mult pe simtul mirosului în selecție de produse alimentare.
Ca și verii lor feline, pisicile noastre sunt încă atent cu privire la obtinerea mustatile lor ude sau murdare în timp ce bea dintr-un vas sau consumul de alimente lor. African sălbatice câini, coiotii, lupii și câinii noștri, ei bine, ei nu ar putea pasa mai puțin despre mustati lor, ei doresc doar mâncare.
Luând toate acestea în considerare, după cum veți vedea în partea a treia a acestei cărți ( cum de a face alimente naturale pentru animale de companie de casă ), ne hrănim carne cu conținut de grăsime normală și apă caldă se adaugă uneori la alimente pentru a volatiliza miros, face umed și să-l cald din hrana rece închide sistemul digestiv. Toate acestea ajută pentru a recrea și simula caldura, umiditate, miros, gust și de o ucidere proaspăt.
Pentru cei cu pisici, ați putea găsi că este avantajos să se hrănească mâncare pisicii intr-un bol, dar largă, astfel mustati pisicii tale nu va primi murdar. Acei oameni cu câini vor găsi cel mai probabil, este avantajos să se hrănească alimente (un castron este opțional).
Domesticirea poate fi schimbat loialitatea de câine sau de pisică, dar nu a schimbat constituția lor generale și, în unele cazuri, comportamentul lor nu sa schimbat nici.
Știm cu toții câinii îngropa încă oase și sapă-le două săptămâni mai târziu și să le mănânce putred cu nici o problema. Cainii Mai râcăi pământ după urinare or defecare, nu pentru a ascunde mizeria lor (pentru ca să recunoaștem, ei niciodată nu sunt pe țintă, oricum). Nu, câini zero la sol, deoarece acestea au glande parfum pe picioarele lor.
Nu a fost un spectacol PBS despre pisici care arată modul în care pisica domesticite regulat face doar despre tot ceea ce Regele Junglei (leu) nu. Aceasta include masculi chiar uciderea puilor, care nu sunt din genele lor.
Cainii încă face patul lor inainte de culcare! Da, ați observat vreodata cum un câine se va umbla în cercurile înainte de stabilire pentru o odihnă? Acum, de ce ar face un caine asta? Simplu, pentru că în sălbăticie, un caine are nevoie de a face iarba, iarba mai ales înalt, pune plat înainte de a putea stabili confortabil. Nu este interesant cum un câine domestic prezintă în continuare acest sălbatic comportament, chiar dacă câine domestic nu mai dormi în iarba înaltă!
Pisici vor linge în continuare puii lor în timpul vreme calda la fel ca un ghepard femelă face în Africa - de ce? Pentru ca, saliva (umiditate) de pe blana este periat cu o briza usoara, actioneaza ca agent de răcire naturală vreme caldă.
Știi, eu nu glumesc când spun mâncare preparată în casă este doar bun simț și asta e tot.