De ce este important Calciul in dieta pisicilor noastre

Postez aici un link catre un articol pe aceasta tema in limba engleza si dedesubt traducerea Google pentru cei care nu cunosc engleza.

http://www.pet-grub.com/part1/the_importance_of_calcium_in_natural_homemade_pet_food

Calciu - Importanța de calciu în naturale de casă Pet Food

Paginile precedente au subliniat unele dintre principii simple care ne va ghida în timp ce pregătirea și prepararea hranei sănătoase pentru animale de companie casă pentru câini și pisici. Cu toate acestea, dacă ați hrănit doar hrana pentru animale de casă așa cum este descris pana acum, atunci nu s-ar oferi tot ce cainele sau pisica necesită nutritiv. Ca în orice hrană pentru animale de companie comercială sau de casă există anumite substante nutritive care lipsesc și trebuie să fie înlocuite și / sau adăugat sub formă de suplimente nutritive.
Supliment de single cel mai important, atunci când hrănire o dietă sănătoasă carne cruda, este de calciu . Repet, suplimentul cel mai important este calciul. Trebuie să adăugați calciu la dieta, dar cu suplimente de calciu umane nu este recomandat, deoarece de multe ori ele nu oferă suficient calciu, nici de nutrienți de susținere necesare. Deci, vă rugăm să păstrați lectură pentru a afla mai multe despre calciu, importanța de calciu în hrana pentru animale de casă și de fapt, mai târziu, eu vă va învăța chiar cum să vă face propriul supliment de calciu (dacă doriți să-l facă).
Acum, când vine vorba de calciu, în trecut, am folosit pentru a spune întotdeauna oamenilor despre calciu că animalele noastre de companie ar obține în timp ce mănâncă o pasăre, mouse-ul, iepure și așa mai departe, deoarece în timp ce mănâncă prada, animalele noastre de companie ar mânca, de asemenea, o parte din oase. Dar oasele nu mai sunt în cea mai mare de carne ne hrănim. Prin urmare, în trecut, eu și mulți alții ar sugera adăugarea bonemeal ca o sursă de calciu pentru animalele de companie. Serviciul de bonemeal a fost menit pentru a simula oasele animalele noastre de companie ar mânca în mod natural in salbaticie.
Folosind bonemeal ca un supliment de calciu este modul în care lucrurile folosit pentru a fi făcut, dar nu mai mult.
În timp ce osul se asigura calciu, oasele oferi, de asemenea, prea mult fosfor pe care ne-o dorim, pentru a evita de fapt (motivul pentru care doresc să evite fosfor este explicat mai jos - doar ține de lectură). Deci, dacă oasele nu sunt sursa ideala de calciu, atunci unde majoritatea calciu animalele noastre de companie obținut provin de la?
Răspunsul, pe care s-ar putea șoca, este din sângele prada lor. Sânge este foarte ridicat în calciu.
În timp ce există încă unele sânge în carnea crudă de a cumpăra de la măcelar sau magazin alimentar, cantitatea de sânge nu este la fel de mare ca în prada proaspăt ales că sângele este drenat din carne pe care le cumpărăm.
Ca rezultat, am dori în mod sigur pentru a se asigura animalele noastre obține calciu suplimentar prin utilizarea unui supliment de calciu bun. Importanța de un supliment de calciu nu poate fi suficient de subliniat și mai multe informații despre calciu este explicat în paginile următoare. Acum, eu știu ce te gândești - sunteți care doresc să știe chiar acum, dacă de calciu este atât de important, atunci te rog spune-mi acum ce fel de supliment de calciu ar trebui să ofere animalele mele?
Deci, pentru a satisface curiozitatea, supliment de calciu Eu folosesc acum este fin coji de ouă la sol, deoarece este bogat in calciu și conține aproape nici fosfor. Bine, acum știu că vă întrebați care e treaba cu fosfor? De ce continui menționat fosfor?
Să luăm patru pași înapoi pentru o clipă și să vorbim un pic mai mult despre istoria de suplimente de calciu pentru animalele noastre de companie. Să începem de la începutul și modul nostru de lucru înainte, astfel încât să înțelegeți mai bine de ce suplimente de calciu bine este extrem de important pentru animalele noastre de companie.
Când am început hrănire o dietă sănătoasă carne crudă în 1993, a fost folosit bonemeal. De ce? Deoarece la acel moment, asta e tot ce a fost disponibil. Deși bonemeal nu era sursa ideală pentru calciu, a fost singura sursă.
Chiar dacă conține bonemeal calciu, bonemeal nu este o sursa buna de calciu, dar de ce?
Animalele de companie sunt prostEste important să rețineți că, atunci când vorbesc despre bonemeal, nu mă refer la bonemeal veți găsi la centrul de gradina ta preferata (cu excepția cazului în care doriți animalele de companie pentru flori). Bonemeal utilizate în scopuri de grădinărit ar fi toxice pentru animalele de companie. Când vorbesc despre bonemeal, vorbesc despre bonemeal calitate nutritivă, care este pentru consum uman și care se găsește la magazinul dvs. locale de alimentare de sănătate.
De-a lungul anilor, ca hrana pentru animale de casă a început să se mai populare, au făcut progrese în ceea ce privește suplimentele pentru animalele noastre de companie. Bonemeal, încet dar sigur, nu mai era privit ca o formă adecvată sau acceptabil de suplimente de calciu pentru animale de companie și este același motiv pentru care face oasele nu un supliment de calciu adecvate pentru animale de companie.
Există numeroase motive pentru care bonemeal și oasele nu sunt potrivite ca un supliment de calciu pentru animalele de companie:
 1. Oase de substante nutritive magazin natura, inclusiv metale grele cum ar fi plumbul. Prin urmare, unele bonemeal ar putea fi ridicat în plumb.
 2. Pentru cei care nu știu, vechii romani făcut sistemul lor de apă cu țevi de plumb. La acel moment, conducerea a fost cunoscută sub denumirea sa latină, care este Plumbum . Persoanele fizice care au lucrat la aceste (plumb) conducte plumb a devenit cunoscut sub numele de instalatori .
 3. Deoarece conductele au fost făcute din plumb, apa romanii au baut a fost, de asemenea, de mare în plumb, care duce la multe probleme de sanatate, inclusiv infertilitate, care a fost unul dintre motivele pentru Imperiul Roman sa destrămat (a se vedea, nu doar o carte animal de companie, dar o carte de istorie prea !)
 4. Acum, deoarece oasele pot stoca astfel de substanțe nutritive, ca de plumb si alte metale grele, este important să se asigure bonemeal fiind Fed a fost scăzută în plumb.
 5. În scopul de a face bonemeal redus de plumb, este nevoie de a utiliza oasele de tineri vaci și multe, inclusiv eu, nu se simt confortabil în totalitate acest lucru.
 6. Deoarece plumb este o preocupare, acesta este unul dintre motivele pentru care nu hrana bonemeal.
 7. Oasele pot conține, de asemenea, unele elemente toxice, datorită faptului că elemente toxice, atunci când ingerate, pot fi stocate în oase.
 8. Bonemeal este facut din oase, care au fost în primul rând fiert, de obicei, pentru a face gelatină. Ca urmare, în momentul în care oasele sunt măcinate în bonemeal, cele mai multe dintre elementele nutritive au fost fiert afară. De aceea, bonemeal nu oferă la fel de mult ca o crede nutriție.
 9. Nu în ultimul rând, bonemeal este acum dificil de a găsi și costisitoare pentru a fi livrat la tine din cauza greutății sale.
Dar stai, aici este cel mai important motiv de ce nu ar trebui sa utilizeze sau să ia în considerare oase și / sau bonemeal ca un supliment de calciu bun pentru animalele noastre de companie și acest lucru este în cazul în fosfor, așa cum sa menționat mai sus, devine un factor și în cazul în care matematica încep să se întâmple!
 1. Carnea este natural scăzut în calciu și extrem de ridicat în fosfor.
 2. Oasele nu sunt numai o sursă de calciu, dar oasele sunt, de asemenea, o sursă abundentă de fosfor. Uimitor, oase și dinți conțin aproximativ 85% din fosfor in organism - care este o cantitate enorma de fosfor în oase.
 3. Animalele de companie au nevoie de un raport de 2:1 intre calciu si fosfor (nimeni nu știe raportul exact - unii spun 01:01, spun unii 1,5:1, dar eu încă mai folosesc 02:01 Deci, merge de 2:1, acest lucru înseamnă pentru. fiecare 2 părți de calciu din alimente, ar trebui să existe o parte fosfor. Ca un exemplu, în cazul produselor alimentare conține 2 grame de calciu, produse alimentare ar trebui să conțină 1 gram de fosfor.
 4. Nu urmați până acum?
 5. Când utilizați ceva de genul oase ca un supliment de calciu, animalele de companie, de fapt devine calciu deficit. De ce?
 6. Pentru a înțelege de ce este important să citiți # 1 si # 2 din nou.
 7. Când revizuirea # 1 si # 2, din nou, vom vedea că carnea este scăzut în calciu si bogata in fosfor în timp ce oasele oferă atât de calciu si fosfor. Ca urmare, prin alimentare oase ca un supliment de calciu, nu reglați alimentar deci are raportul de 2:1 de calciu pentru a fosforului. În schimb, oasele se poate inversa acest raport, astfel încât, probabil animalele noastre de companie devin un raport de 1:3 - care este, 1 parte de calciu la 3 piese fosfor.
 8. Prin urmare, este nevoie să se hrănească un supliment de calciu, care este bogat in calciu si sarace in fosfor pentru a ajuta la crearea unui echilibru in calciu de zi cu zi și de aportul de fosfor.
 9. Corpul nostru animal de companie trebuie să aibă un raport de 2:1 de calciu și fosfor să fie sănătos și, dacă acest raport nu este atins, atunci corpul animalului tau de companie va fi de echilibru. Acest dezechilibru nutrițional simplu poate afecta apoi alte aspecte ale sanatatii animalului tau de companie în special rinichii.
 10. Folosind un supliment de calciu bun pentru a ajuta contrabalansa conținut ridicat de fosfor de carne este suplimentul cel mai important vă poate oferi pentru a ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate a animalelor de companie.
Ok, deci asta este o privire la oase și de ce oasele nu sunt folosite sau recomandate ca un calciu supliment.
Știu, știu ce se cere - dar ce facem cu oasele? Ce despre cei care hrănesc sau spun oasele sunt o sursa buna de calciu?
Ei bine, este adevărat că unele prevăd oasele în credința că oasele furniza suficient calciu. Cu toate acestea, oasele sunt încă furnizarea de fosfor. Sunt cei care hrănesc oase ca sursă de calciu greșit sau la dreapta? Sincer, e greu de spus într-un fel sau altul, cu certitudine de 100%. Dar pentru mine, oferind oase ca singura sursa de calciu nu are sens. De fapt, dacă te uiți la un leu mânca o zebră sau un lup mânca un cerb, nu mănâncă oasele. Ei lasă oasele și mănâncă doar carne. Acum, dacă ai avea un animal de companie o hienă, atunci da, cu toate oasele alimentare mijloacele. Hienele mânca ceea ce leii lăsa în urmă, oasele. De fapt, hiene mănâncă oasele atât de mult că scaunele lor sunt solid alb!
Oricum, în timp ce nimeni nu știe sigur exact cât de mult calciu animalele noastre de companie au nevoie, există două lucruri care sunt relativ absolut sigur:
 1. Dintre toate rapoartele am văzut, nimeni nu a spus vreodată că animalele noastre de companie au nevoie de mai putin de un raport de 1:1 de calciu de fosfor.
 2. Carnea cruda este extrem de scăzut în calciu în timp ce extrem de mare în fosfor. Ca urmare, chiar și pentru a satisface raportul minim de 1:1, o mulțime de oase ar trebui să fie alimentat pentru a ajunge la acest raport. Daca esti prost la matematica, doar încredere în mine de data asta!
Vă rugăm să rețineți ceea ce a fost menționat mai devreme că sângele nu, oase, cu condiția animalele noastre de companie, cu o tona de calciu și da, sângele conține, de asemenea, fosfor. Dar sângele animalele noastre de companie au mâncat în timp ce mănâncă prada proaspata a fost modul Mamei Natura de a oferi animalele noastre de companie cu calciu.
Din păcate, mulți oameni te lăsa păcălit de faptul că oasele oferi calciu. Acest lucru este adevărat, oasele nu oferă calciu, dar trebuie să privim dincolo de calciu. Trebuie să ne întrebăm ... Sunt oase o sursa buna de calciu? Când ne-am pune această întrebare, ne dăm seama de conținutul de fosfor în oase înseamnă că oasele nu sunt o sursa buna de calciu, chiar dacă acestea nu contin calciu.
În loc de gândire de oase ca sursă de calciu, cred că de oase, ca o sursă de minerale . Bones oferi o multime de minerale la animalele noastre de companie, dar, în același timp, oase poate oferi, de asemenea, corpul cu prea multe metale grele în special plumb, mercur, etc
Aș dori să menționez repede că nu trebuie să vă hrănească oase fierte pentru cainele sau pisica, deoarece acestea pot împrăștia. Dacă așchii de os, se poate obține blocat în gât, stomac, tractul intestinal, etc necesita interventii chirurgicale de urgenta. Oasele proaspete nu au fost expuse la oxigen pentru prea mult timp și, astfel, sunt, relativ vorbind, moale si supla. Dar oase vechi se pot împrăștia cauza oxidare.
Eu personal prefer să hrănească gâturi de pui, ocazional, deoarece acestea pot fi ușor zdrobit, fără a ne fi nevoie să vă faceți griji despre ele obtinerea blocat sau aschiere - chiar dacă gâturi de pui sunt puțin mai în vârstă și ușor oxidat. Eu vorbesc mai mult despre hrănirea oasele în noi secțiuni ale cărții mele .
Ok, deci care e alternativa la bonemeal și / sau oase ca cel mai bun supliment de calciu pentru animalele noastre de companie?
Eu folosesc și recomand coji de ou fin la sol.
De ce? De ce să folosiți fin coji de ouă la sol?
 1. Fin coji de ouă la sol nu sunt fierte ca oasele să bonemeal, prin urmare, nu este hrana pe deplin în coji de ouă la sol.
 2. Cu coji de ouă la sol nu trebuie să fie preocupat de boala vacii nebune a lui.
 3. Fin coji de ouă la sol se poate face de unul singur.
 4. Dacă nu aveți cont propriu furnizarea de coji de ouă sau, dacă nu aveți timp pentru a vă face propriul fin praf de coajă de ou, atunci puteți cumpăra coji de ouă fin la sol, la un preț foarte accesibil. Deoarece coji de ouă la sol sunt mai ușoare și mai concentrate decât bonemeal, taxele de transport sunt mult mai mici decât costul de bonemeal de transport maritim.
 5. Cel mai important motiv pentru utilizarea fin coji de ouă la sol este aceasta ...
  • Coji de ouă sunt extrem de bogate in calciu si contin practic nici fosfor! Exista acel cuvânt din nou - fosfor.
  • Prin utilizarea coji de ou fin la sol, ca supliment de calciu pentru animalele noastre de companie, putem echilibra mai ușor corpul animal de companie nostru astfel încât nu există mai mult calciu decât fosfor în organism
WOW
Să ia o respiratie adanca pentru un al doilea - pentru că nu numai că vorbim despre nutriție pentru animale de companie în acest moment, dar vorbim despre matematică, în formă de raporturi! Dacă ați fost ca mine și adormit în timpul clasă, atunci acest lucru raport întreg ar putea fi confuz un pic. Dacă acesta este cazul, atunci permiteți-mi să rezum spunând următoarele:
 • Carnea este săracă în calciu și fosfor în mare.
 • Animalele noastre de companie au nevoie de două ori mai mult calciu în dieta lor ca fosfor.
 • Cel mai bun mod de a asigura animalele de companie sunt obtinerea de două ori la fel de mult calciu ca fosfor este prin utilizarea fin coji de ouă la sol ca un supliment de calciu.
 • În cazul în care animalele noastre de companie nu primesc suficient calciu in dieta lor, atunci animalele noastre de companie sunt mult mai sensibile la problemele de sănătate legate de excesul de fosfor în organism, inclusiv probleme cu rinichii.
 • Furnizarea de fin coji de ouă la sol ca un supliment este suplimentul cel mai important vă puteți da animalele de companie, care se mănâncă o dietă sănătoasă carne crudă.
 • Poti cumpara fin coji de ouă la sol sau puteți face propriul supliment coajă de ou de colectare și măcinare a cojilor de ouă tine.
Vă rugăm să rețineți, toate informațiile de mai sus sunt pentru animale de companie mananca doar o dieta sanatoasa carne crudă. Deoarece dieta carne cruda stimuleaza sistemul digestie foarte acide de un carnivor - și din calciu necesita acid pentru a fi extrase din alimente, astfel încât organismul poate absorbi, numai acele animale de companie o dieta carne cruda ar trebui să aibă un supliment de calciu adăugat la dieta lor . Animale de companie mananca carne fierte și / sau alimente pentru animale de companie comercială nu va face suficient de acid provoacă astfel de calciu pentru a fi stocate, de multe ori la nivelul articulațiilor duce la artrita, etc